Monteringstjänst

Monteringstjänst av extraljus och dylik fordonsbelysning!

I samarbete med Firma Adam Olsson (Båramo Bil- & Däckservice) kan Xtraljus.se erbjuda montering av extraljus i Skillingaryd, Jönköpings Län (Båramovägen 6).

I det fasta priset på 1598 kr inklusive 25% moms ingår arbetstid och enklare kopplingar, buntband och liknande för fastsättning.

Extraljus, reläkablage, extraljushållare och annat material INGÅR EJ och behöver tas med till verkstaden om detta inte köpes i samband med denna tjänst. Det går alltså bra att köpa denna tjänst oavsett om du handlar fordonsbelysningen i denna butik eller i någon annan butik!

Arbetstiden som är cirka 2+ timmar inkluderar montering och inkoppling av extraljus i fronten på bilen (ledramp, fjärrljus osv.), med hjälp av ett extraljusfäste bakom registreringsskylten. Det går bra om reläkablaget som medtages inkluderar CANBUS och/eller CANBUS/Aktiva Helljus.

Om det krävs specialanpassade lösningar avseende monteringen (om du inte vill att dem monteras vid registreringsskylten) och/eller inkopplingen så ökar kostnaden.

Firma Adam Olsson kommer att kontakta Dig som kund efter köpt tjänst (via telefon eller e-post) för att boka in en tid som passar er båda, samt diskutera monteringen/inkopplingen och eventuella önskemål. Givetvis uppfyller Firma Adam Olsson GDPR och kommer enbart att använda dina uppgifter för att tillhandahålla köpt tjänst.

Adam Olsson, som utför tjänsten, har bred och lång erfarenhet av bilar och elektronik samt tillhandahåller även tjänster som bilservice, reparationer, däckskifte och mycket mera.

Varmt välkommen!